Smaakt Naar Meer

Welkom op de site van “Smaakt Naar Meer”

Even voorstellen!

Ed Japink

Mijn muzikale loopbaan ben ik in de zestiger jaren, tijdens mijn middelbare schoolperiode, begonnen als zanger. Na het uiteenvallen van de band begin jaren zeventig heb ik mij toegelegd op zijn nieuwe passie, bassen. Vanaf begin jaren tachtig toch weer begonnen met het musiceren in bandverband, nu als bassist. Soms kan ik het niet laten en combineer ik vocals met het bassen.

Jasper Japink

Vanaf mijn elfde jaar maak ik muziek. Ik had eerder een band voordat ik een instrument kon bespelen. Via de weg basgitaar, gitaar en piano kwam ik uit op mijn ware passie, het zingen. Na 8 jaar zangles te hebben gevolgd ben ik nog altijd bezig om mijn verschillende zangstijlen te vervolmaken en zing ik van blues, jazz tot hardrock en easy listening. Samen met mijn vader hebben we nu het podium gevonden met “Smaakt naar meer” in het goede gezelschap van Gert en Johan.

Vooral de samenzang met Johan, is een mooi ‘blend-in’.

Johan Sinnema

De jaren 60 in den Haag kennis gemaakt met de pop muziek, toen het walhalla voor beatbands. Daardoor geïnspireerd geraakt en natuurlijk zelf ook aan het spelen in allerlei groepen op wisselende posities. Eerst gewoon gitaar en zang, daarna jaren op de bas en ook zingen erbij. Eind jaren 90 de draad weer opgepakt met Ed en nu toch weer op de oude liefde, de gitaar. In verschillende groepen gespeeld, maar nu geland in “Smaakt naar Meer”. De mix is goed met mooie nummers, fantastische ballads en een steviger repertoire, precies de juiste afwisseling.

Gert van Schendel

Van jongs af aan met twee schroevendraaiers begonnen om overal op te drummen, tot ergernis van vooral mijn moeder. We woonden toen op een flat in Den Haag. Later rondgekeken bij verschillende drumbands en trompetterkorpsen. (veel geleerd over hoe twee stokken vast te houden en wat er mee te doen). In de jaren 80 mijn eerste drumstel aangeschaft en maar oefenen. Vanaf dat moment in meerdere bandjes gespeeld, verspreid over meerdere delen van het land. Nu we elkaar enige tijd geleden tegen het lijf zijn gelopen speel ik met veel plezier met de heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *