De stijl van SNM is ontwikkeld met een knipoog naar het clubcircuit uit de jaren 50 en 60, maar ook gebaseerd op de ervaring van de verschillende bandleden met het muziekaal opluisteren van diner dansants en feesten en op “knallen” bij evenementen en in grote feesttenten.

Met gebruikmaking van hun ervaring speelt de band de ene keer (semi) akoestisch op een klein besloten feestje om een volgende moment groots uit te pakken in een zaal of een tent.

Het repertoire is op deze verschillende gelegenheden aangepast. Met als uitgangspunt, dat alle bandleden “wat hebben” met de te spelen nummers, biedt het repertoire ruime mogelijkheden om dit aan de passen aan de eisen van elk specifiek optreden.

Zonder uitputtend te zijn worden onder andere nummers gespeeld van gerenommeerde artiesten als: Van Morrison, Sting, Rod Stewart, Eagles, Willy de Ville en Golden Earring. Ook worden nummers gespeeld van hedendaagse artiesten als James Morrison, Jason Mraz en Racoon. Hollands repertoire bestaat onder andere uit nummers van De Dijk, Doe Maar en vele anderen.